martes, 19 de marzo de 2013

SORTIDES AL PARC

Hola Rossinyols! Sento no haver actualitzat durant tant i tant de temps... però torno a ser al blog i prometo ser més constant ara.

Tot seguit, parlaré de diverses sortides que vàrem fer alguns dies al parc que, encara que no van ser totes seguides, he volgut ajuntar-les en la mateixa entrada ja que responen a la mateixa temàtica. Per cert, podreu haver observat que he canviat el fons del blog i és que, tot i que l'altre el va triar en Denilson i el volia deixar, no es veia gaire ver i preferit posar aquest...

Bé, començo:

Les primeres sortides que vàrem fer al parc ens van agradar molt, a totes vaig anar-hi amb en Kevin i la seva mentora, la Lidia. El primer dia al Parc Migdia, tant a en Kevin com a en Denilson, els hi va costar arrencar, es quedaven als gronzadors i no feien gaire res més... però després d'un bon berenar, vam jugar tots quatre a la pilota i vam quedar ben cansats! Ens ho vam passar d'allò més bé tot i no anar a cap lloc espectacular!
Vam tornar al Parc Migdia una o dues vegades més (ara no les recordo bé) i l'experiència també va ser molt bona, vam jugar més a la pilota i aquesta vegada a jocs més variats. Un altre cop ens va agradar molt!

Els 8 de Març, una altra vegada vàrem sortir amb el mateix pla, però en aquella ocasió va ser al parc que hi ha la plaça del barri de Sant Narcís i amb molta més gent: En Nica, la Cielo, en Kenni, en Carlos, en Kevin i per suposat en Denilson. Aquella tarda sí que la vam disfrutar molt i molt, fins i tot en Denilson va portar cromos dels Invizimals (després d'explicar-me què eres JAJA) per ensenyar-los a en Kenni.
Al principi com alguns no es coneixien i a més a més hi havia una diferència d'edat una mica gran entre alguns, van estar tallats, i els més petits (que ja es coneixien del Flotilandia i d'altres sortides) van anar a jugar la pilota i els més grans es van quedar amb nosaltres a jugar a la petanca, però aquest joc els hi va cridar l'atenció a la resta i vam acabar jugant tots plegats! 
Després d'una bona estona juganta a la petanca i pel parc, van berenar i començaren a jugar a cartes, especialment a l'UNO, on en Denilson va mostrar els seus dots guanyant en més d'una ocasió! Li va agradar molt. 

A continuació us deixo algunes fotos d'aquesta sortida al parc amb els mentores i els mentoras per a que veieu lo bé que ens ho vàrem passar!












No hay comentarios:

Publicar un comentario