martes, 19 de marzo de 2013

BOWLING TIME!

Hola Rossinyols!

En aquesta entrada us vinc a presentar una sortida que vàrem realitzar fa un parell o tres de setmanes, cap a finals de Febrer, un dia que feia bastant de vent... però per sort, el pla que teniem era perfecte, ja que no haviem d'estar a l'aire lliure sinó que vàrem anar a la bolera que hi ha a la carretera Barcelona.

A la bolera en Denilson i jo hi vàrem anar juntament amb en Carlos, l'Anthony, en Kevin, en Kenny i els seus respectius mentors: en Pau, la Nit, la Lidia i la Laura.
Després d'uns quants intents per aclarir-nos amb l'amo per poder jugar tots a la mateixa pista i després d'unes quantes averies... vàrem podem jugar als bolos! Tots eren bastant bons, amb barrera o sense, i la partida va estar bastant igualada! Al final la Nit i la Laura quedaren primeres JAJA 
Quan vàrem acabar de jugar, vam sortir fora per berenar (ja que no s'hi podia menjar dintre, encara que alguna patata d'amagat vam menjar JAJA) i després tornarem cap a casa.

En Denilson era el segon cop que hi jugava i em va explicar que li va agradar molt, jo també vaig disfrutar veient com jugaven i s'ho passaven d'allò més bé. Per tal de que us pogueu imaginar aquella tarda, a continuació us deixo una foto de la bolera. En Denilson és el noi de blau amb estampats blancs a la samarreta!







No hay comentarios:

Publicar un comentario