martes, 19 de marzo de 2013

QUE NO ES TORNI A REPETIR... SI US PLAU

Hola Rossinyols!

Bé, ningú és perfecte i per tant, no totes les sortides poden ser-ho. 
Divendres passat, 15 de Març, vam anar just darrere del Centre Cívic de Santa Eugènia, a l'Espai Marfà, ja que en Pau va demanar permís i ens van cedir una sala per poder anar a mirar una pel·lícula en DVD. Aquell dia, els mentorats eren en Denilson, en Kevin, en Carlos, en Kenni, l'Alondra (amb l'Alba de mentora) i la Suhan (amb la Mònica de mentora), més tard es va afegir en Byron amb la seva mentora la Lesya. 

S'ha de dir que aquell dia gairebé tots estaven una una mica més nerviosos de lo normal, i ja corrien per allà una mica inquiets fins que els vam haver d'avisar, però, per mala sort, el reproductor de DVD que ens van deixar no llegia cap dels DVD i per tant, no vam poder mirar cap pel·lícula. Això no va ajudar al clima i es varen posar una mica més nerviosos encara. No obstant, com algunes persones havien portat cartes, vam poder passar la tarda allà berenant, xerrant i jugant a l'UNO que tant li agrada a en Denilson, a l'assassí (amb la baralla de cartes espanyola), a la corrent...

Potser no va ser una tarda perfecta, potser no ens ho varem passar tant bé com altres vegades, però al final tots junts vam poder salvar-la una mica encara que ens certs moments va ser una mica desastre... Però no passa res! Un altre dia ens ho passarem millor!

Fins la pròxima!

No hay comentarios:

Publicar un comentario