martes, 8 de enero de 2013

GRAN MATÍ AL LLEURESPORT

Hola Rossinyols!

Després de que els mentoras gaudissin tots junts vam tornar a quedar per fer una activitat conjuntament, varem ser els mentors i en Kevin, en Carlos, en Denilson i la Suhan. 
Vam anar al Lleuresport el 27 de Desembre de 2012, el feien al GEIEG, i va ser genial, ja que feien un munt d'activitats, jocs, tallers... fins i tot hi hacia un cotxe de bombers!

Primerament, quan vam arribar-hi els mentors van jugar a un castell inflable, s'ho van passar molt bé, no paraven de saltar, correr, riure... Però les energies no estaven encara acabades, així que tot just després varen anar als llits elàstics a saltar.


Seguidament varen decidir anar a la tirolina, encara que en Denilson no estava gaire convençut... ja em va dir que li feia por, però va ser molt valent i s'hi va tirar! Va descobrir que era una gran experiència!


Van seguir fent moltes coses: jugar a videojocs, visitar el cotxe de bombers i salvar uns ninots que després van anar a reanimar a l'ambulància, torar a pujar als castells inflables (aixì bastantes vegades JAJA), jugar al ping-pong, fer tir amb arc, etc.


Van acabar cansats però molt animats, en Denilson volia repetir així que lo vaig donar el pamflet del GEIEG per tal de que els seus pares el poguessin portar amb el seu germà i que tornés a passar-s'ho d'allò més bé!
A més a més, en cada sortida veig com en Kevin, en Carlos i en Denilson es van fent cada vegada més amics, tenen ganes de veure's sovint :)





No hay comentarios:

Publicar un comentario